Tjänster inom VVS

​​​​​​​
Välj långsiktig problemlösning, kunskap och smarta idéer när du letar efter VVS-partner. Hos oss finns allt - och ett engagemang som gör att vi löser både stora och små problem. Du kan få hjälp med projektering och har ett ett tryggt bollplank i oss vid kontakt med myndigheter i olika byggprojekt. Du kan också få bra hjälp med installation, service och reparationer av skickliga hantverkare som inte lämnar någon detalj åt slumpen. Självklart arbetar vi med ROT-uppdrag.

Ställ en fråga och få hela lösningen av oss

Helhetslösning när du vill byta värmesystem eller hjälp med att få service gjord på din butiks kylssystem? När du behöver kvalitet och trygghet inom VVS är det Tonys VVS du ska kontakta. Vi finns i Töcksfors, men tar uppdrag i Årjäng med omnejd och är även moms-registrerade i Norge.

070-516 11 29
tony@tonysvvs.se

VVS-arbete med fingerstoppskänsla


För att sammanfatta många års arbete och många olika uppdrag: Här finns bredd och spetskompetens inom kylteknik, rörinstallationer och VVS. Oavsett om det är små förargliga men enkla reparationer, värmeläckor i element eller mer komplexa badrumsrenoveringar, såväl som lösningar för att byta ut ett värmesystem eller hjälp med ett nytt godkänt enskilt avlopp. Du får montörer och rörläggare som kan värme och sanitet från grunden och vet vad som krävs för att vinklar, fall och omgivning ska utnyttas för att skapa en optimal lösning. Kontakta oss, så berättar vi mer.

Värmesystem som ger effekt


Idag är uppvärmning och energiförbrukning en av de viktigaste fasta kostnaderna för ett företag, precis som för en privatperson. Det finns fler och fler möjligheter att optimera uppvärmningen och se till att den både är effektiv och hållbar för framtiden. Det är också en stor investering, och en investering som ska fungera länge. Hos oss hittar du bred erfarenhet av olika alternativ. Vi har erfarenhet av bergvärme precis som uppvärmning med hjälp av fastbränslesystem (ved eller liknande). Tillsammans hittar vi den lösning som passar ditt företag eller din fastighet bäst, och du kan vara säker på att du får en partner som kan hjälpa till med service och underhåll i framtiden. Kontakta oss! ​​​​​​​

Kyl- och värmeteknik för företag


Underhåll, service och årliga kontroller. Tillsammans med oss kan du få en partner som ser till att dina kyldiskar och kylmaskiner håller rätt temperatur och fungerar optimalt. Hos oss hittar du gedigen erfarenhet och uppdaterad fingertoppskänsla. Tonys VVS är bland annat certifierad på kylteknik som bygger på gas. Idag har vi en kylcertifieringen enligt kategori 1, vilket gör att vi kan ge service och utföra reperationer oavsett storlek på din kyldisk och kylmaskin. Du kan också få hjälp med den årliga läckagegassökning som du måste göra en gång per år. Vi löser också alla dokument som ska administreras och behöver vara korrekt ifyllda. Kontakta oss om du är intresserad av ett smart serviceavtal!

Du kan också få hjälp med underhåll och installation av värmeteknik så att din anläggning blir effektiv och optimalt anpassad för de behov av värme ditt företag har. Hos oss hittar du kunskap både inom fastighetsuppvärmning till bostads- och hyresrätter såväl som industriproduktion och kontorsfastigheter. 

​​​​​​​

Vattenrening ger trygghet i kranen


Luktar dricksvattnet inte lika gott längre, har det en ny bismak eller är missfärgat? De flesta av oss har kommunalt vatten och behöver aldrig fundera på de här frågorna, men har du egen brunn kan det vara en klok idé att kolla av vattnets innehåll med jämna intervaller. Med en vattenanalys får du snabbt veta status och information om något ämne ligger över normalvärde. Får du indikationer på att något bör justeras, kan du lösa det med ett effektivt och säkert vattenfilter. Hos oss får du hjälp att välja och installera rätt reningsfilter. Behöver din befintliga vattenanläggning service och reparationer, så löser vi det också. Vi arbetar med alla marknadens olika tillverkare och leverantörer. Kontakta oss för säker och trygg vattenrening!

Service som sparar kostnader


Med kunnig personal så gör vi noggranna kontroller på alla slags värmepannor och säkerställer att din värmeanläggning fungerar problemfritt i många år framöver. Det sparar kostnader och du som företag kan undvika långa produktionsstopp eller som privatperson få långa dagar utan fungerande värme. Hos oss får du också snabb hjälp när det faktiskt är så att något går sönder. Vi har erfarenhet av marknadens alla leverantörer och har ett stort nätverk av specialistkunskap som kan se till att du får svar på var felet finns. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att få hjälp med VVS. Vi jobbar självklart med ROT-avdrag och administrerar alla uppgifter till Skatteverket.

Projektering av VVS 


När du behöver en trygg partner som kan stå stadigt bland föreskrifter och underlag samtidigt som du får användbara lösningar som är rätt dimensionerade, väl underbyggda råd och de resuser ditt projekt behöver. Vi kan hjälpa till med ett godkänt enskilt avlopp, projektering inför hus- och fastighetprojekt och hjälpa till när det är dags att byta värmeanläggning. Oavsett om du är privatperson eller företag så hjälper vi att planera ditt VVS-arbete så att det håller både idag, men framför allt i framtiden. Välkommen med din förfrågan!