Välkommen till oss


Med utgångspunkt från Töcksfors, med hela Årjäng som kundområde, har vi sedan 2008 arbetat med att lösa problem inom VVS. Värme, ventilation och sanitet är på många sätt grunden i ett bekvämt  boende, och idag är det extra viktigt att kunna erbjuda lösningar som håller på lång sikt och belastar framtidens miljö så lite som möjligt. Hos oss får du just det: Kvalitet och hållfasthet: tillsammans med en bred erfarenhet av många års arbete med service och reparationer plus en ständig nyfikenhet på ny teknik och nya lösningar. Det ger dig möjlighet att få trygg hjälp med problem som behöver lösas på studs, men också projektering och planering av helhetslösningar när det är dags för ett nytt avloppssystem eller värmesystem. Desstuom är vi momsregisterade i Norge och kan även hjälpa till på andra sidan gränsen. Varmt välkommen till oss!

VVS med kunskap, noggrannhet och yrkesstolthet

Ett effektivt och miljövänligt värmesystem sparar inte bara dina uppvärmningskostnader utan påverkar även framtiden mindre. Vattenledningar som är rätt installerade fryser inte så lätt, och med en korrekt installerad och godkänd avloppsanläggning belastas varken du eller naturen på fel sätt. Sanitet och avlopp talar för sig själv: det ska bara fungera. För oss är alla bitarna viktiga. Vi vet att med omsorg om detaljer, kunskap och förståelse av dina behov blir lösningen alltid bättre. Och av oss får du en leverantör som alltid tar ansvar för det som levereras. 
​​​​​​​

Ett nätverk för att ge dig den bästa lösningen

Hos oss kan du få hjälp med service, reperationer och underhåll inom VVS, precis som installationer av vatten- och avlopp vid nybyggnationer eller omfattande renoveringar. Tillsammans med oss får du en partner som, när det behövs, har ett stort nätverk av både andra hantverkare och entreprenörer. Det gör att du alltid kan få hjälp med både stora och små tjänster. Börja med att slå oss en signal, så pratar vi vidare. Av oss får du alltid ett förutsättningslöst samtal och en bra lösning av ditt projekt.